Algemene Voorwaarden

Deux Femmes zal een bestelling verwerken na ontvangst van betaling op rekeningnummer: NL02 RABO 0364 3174 69 t.n.v. Twee Vrouwen. Wilt u uw bestelling aangetekend verzonden hebben, dan dient u dit aan te geven bij de bestelling. Wij rekenen hiervoor het geldende tarief. Verzending van de bestelling is op eigen risico van de koper. Deux Femmes heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing, beschadiging of foutieve bezorging van uw bestelling en is hiervoor dan ook niet aansprakelijk.

Houdt er rekening mee dat artikelen niet altijd op ware grootte worden afgebeeld. Waar mogelijk staat het juiste formaat bij het artikel. Neem uw centimeter erbij en meet het na, een foto kan soms qua grootte anders overkomen! De foto's zijn zo waarheidsgetrouw als mogelijk weergegeven, toch kan het voorkomen dat een kleur in het echt iets anders overkomt dan op de foto.

De gegevens die door de klant worden verstrekt, worden door Deux Femmes vertrouwelijk behandeld en worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • het verwerken van de bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres.
  • het kunnen doen van aanbiedingen en acties of het verstrekken van relevante informatie.

Verzendkosten
Binnen Nederland: gratis verzending boven de €75,00, daaronder betaalt u €5,75.
Buiten Nederland: voor verzending naar het buitenland gelden andere tarieven. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@deuxfemmes.nl, wij doen u dan een aanbieding op maat. Bij bestellingen buiten Nederland ontvangt u een nieuwe orderbevestiging met het geldende tarief voor het betreffende land en het gewicht van het pakket.
Uw bestelling afhalen in Zevenhuizen of Moerkapelle is ook mogelijk. Geef dit dan aan bij uw bestelling.

In welke gevallen kan retour gestuurd worden?
Retourzendingen worden slechts geaccepteerd binnen 14 dagen en de producten niet beschadigd of gebruikt zijn. Kleding wat in de sale word verkocht, kunnen niet retour gestuurd worden. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening. Stuur voorafgaand aan het retoursturen een email aan info@deuxfemmes.nl met daarin het ordernummer en het betreffende artikelnummer. Zodra het artikel onbeschadigd bij Deux Femmes binnen is, wordt het bedrag naar u geretourneerd.